فهرست مطالب
مقدمه 1
فصل اول
مراحل تولید 10
شیرینیهای خشک 11
انواع پایها 33
شیرینیهای تر 39
بتن پلمبیر 43
انواع دسرها 44
انبارهای موجود در ساختمان 48
فصل دوم
ویژگیهای شیرینیهای آردی تنوری 57
مواد اولیه اصلی 61
روش تهیه بعضی از انواع شیرینی 91
خلاصهای در مورد عوامل خطر آفرین 99
کنترل کیفیت 107
فصل سوم
موقعیت شغلی احتمالی کارآموز 119
فصل چهارم
نتیجه دوره کارآموزی 124
منابع 130
صنعت شیرینی سازی
23,500 تومان
تعداد صفحات : 135 صفحه
نوع فايل : Word (ورد) قابل ويرايش
حجم فایل : 42300 کیلوبایت (فشرده)
اين پروژه و كليه پروژه هاي موجود در سايت، بلافاصله پس از خريد قابل دريافت مي باشد
برای مشاهده پیش نمایش فایل، تصویر محصول را ببینید
فهرست مطالب در پايين صفحه
در صورت بروز هرگونه مشکل در فرآیند خرید از طریق تلفن 09173917452 با مدیر سایت تماس بگیرید.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.