محصول برنامه فیزیکی و ریزفضاهای معماری هتل شامل 3 فایل Word و در مجموع 162 صفحه است.
این فایل شامل برنامه فیزیکی و ریزفضاهای معماری هتل است که تقریبا تمام نیاز شما برای محتوای ریزفضاهای معماری هتل را برطرف می کند. بعلاوه در این محصول، یک پاورپوینت که خلاصه این 3 فایل است نیز دریافت می کنید.
فهرست مطالب فایل اول:
معرفی فضاهای موجود در یک مجموعه اقامتی (هتل)
1- رستوران
کیفیت کلی
1-1- استانداردهای طراحی رستوران هتل
1-2- انواع چیدمان رستوران هتل
2- اتاق خوابها
2-1- ابعاد و اندازه اتاق
2-2- کیفیت عناصر داخلی اتاق خواب
پنجره ها:
پرده ها:
کف پوش:
مبلمان:
وسایل نشستن در اتاق:
یخچال:
تلویزیون:
2-3- سوئیتها
2-4- حمامها و سرویسهای بهداشتی
3- فضاهای عمومی
3-1- محل نشستن (لابی)
3-2- محوطه پذیرش
3-3- فضاهای ورزشی
3-4- خدمات برگزاری اجلاس و همایش
3-5- خدمات تاکسی سرویس
3-6- نمازخانه
3-7- راهروها و راه پله ها
3-8- پارکینگ
3-9- پیوستها و ساختمانهای جانبی
4- استاندارد فضاهای ویژه معلولین
منابع و مآخذ
فهرست مطالب فایل دوم:
طبقات اتاقهای خواب
کارآیی در طرح ریزی: ماکزیمم فضا برای اتاق های خواب
طرح اتاق خوابها :
معیارهای طراحی
مبلمان :
ابعاد و اندازه ها :
ابعاد اتاقهای خواب :
پلان های اتاق های خواب :
الف) اتاق دوبله در متل ارزان قیمت (متلDay s Inn )
ب) اتاق دوبل دوبله تیپ:
پ) کینگ- کاناپه قابل تبدیل به تخت ( Holiday Inn )
ت) کاناپه قابل تبدیل به تخت ( Holiday Inn ) :
ث) اتاق کینگ :
ج) اتاق لوکس ( هتل Four Seasons در مونترال، کانادا):
چ) طرح معکوس ( هتل Sheraton در واشنگتن دی سی ):
د) اتاق کینگ لوکس ( Sheraton Grande در لوس آنجلس )
برنامه فیزیکی هتل
سوئیت ها :
پلان سوئیت ها:
دکوراسیون و تجهیزات داخلی :
طراحی فضاهای عمومی
دربهای ورودی و دسترسی از خارج به هتل :
ورودی برای سوئیت یا آپارتمان :
لابی
اهداف برنامه ریزی :
ورودیها
محل قرارگیری پیشخوان لابی :
دسترسی به دفتر لابی :
آسانسورهای مهمانان :
بخش نشیمن :
سیرکولاسیون ( ارتباطات ) :
فضاهای فروشگاهی :
پادو / چمدانها :
فضاهای پشتیبانی :
اهداف طراحی
اندازه پیشخوان :
فضابرای صف بستن :
میز معاون مدیر :
ایستگاه پادو :
نگهداری از چمدان ها :
تلفن ها :
راهنما / علائم :
مبلمان و وسائل نصب شونده :
فضاهای عرضه غذا و نوشیدنی :
اهداف طراحی :
اهداف در طراحی رستوران
محل استقرار میزبان / صندوقدار :
بخش های مجزا :
چیدمان قابل تغییر میزها :
صندلیهای پشت پیشخوان :
قسمت های بوفه / ویترین
ایستگاه های خدماتی :
چراغ و روشنایی قابل تغییر و تنظیم :
موزیک متن :
روپوش ها و کارهای گرافیکی :
سلسله مراتب ورود :
کانون توجه :
فضاهای نشیمن :
چیدمان صندلیها در مقابل میزها :
ویترین غذا :
آشپزی و پخت و پز نمایشی :
تفریحات :
ایستگاههای سرویس دهی :
محل عرضه نوشیدنی :
نور پردازی برای خصوصی تر نمودن فضاها:
روپوش ها ، وسائل رو میز و کارهای گرافیکی :
اهداف در طراحی سالن و پیشخوان عرضه نوشیدنی ها :
قابل رؤیت بودن :
وسائل نشیمن :
پیشخوان خدماتی :
سرگرمی :
سرویس دهی غذا :
ورودی :
مجزا بودن بخش ها :
پیشخوان نوشیدنی ( حدود 10 تا 25 درصد از فضای سالن) :
فضای تفریحات و سرگرمی ها ( بین 50 تا 65 درصد ) :
فضای سالن ( 20 تا 30 درصد):
نورپردازی:
سیستم صوتی :
فضاهای برگزاری مراسم و فعالیت ها :
خصوصیات فضاهای برگزاری مراسم و فعالیت ها :
نمودار شماتیکی :
اهداف در طرح ریزی :
معیارهای طراحی برای فضای جلسات :
معیار طراحی :
مساحتهای لازم برای اتاقهای برگزاری مراسم و فعالیتها :
فضاهای ورزشی :
چک لیست برای اماکن سلامت جسمانی
امکانات ورزشی بر حسب نوع هتل
موقعیت:
جهت قرار گیری:
اندازه:
فضاهای پشتیبان:
استخر کم عمق، جکوزی :
استخر سرپوشیده:
کلوپ بدنسازی- ورزشی ( Heal Club ) :
محل قرار گیری:
برنامه :
مجاورت ها:
فضاهای مشترک:
علائم و نمادها :
علائم خارجی :
نمادهای چاپ شده
دفاتر اداری :
پیشخوان و دفتر لابی
دفتر حسابداری :
نمودار دفتر حسابداری :
دفتر مدیر اجرایی ( Executive ) :
نمودار دفاتر فروش و مدیران ا جرائی :
فضاهای خدماتی پشتیبانی ( دور از دید ):
فضاهای آماده سازی غذا و انبار آذوقه :
اهداف در طرح ریزی :
ضروری :
نمودار مجاورت خدمات غذایی
آشپزخانه اصلی ( کل موارد ذیل ) :
طراحی آشپزخانه اصلی
طراحی فضاهای انبارهای آذوقه و نوشیدنی
فضای بار انداز دریافت مواد اولیه، زباله و انبار عمومی :
بار انداز دریافت مواد اولیه :
زباله/ خاکروبه
نواحی و فضاهای مربوط به کارکنان :
نمودار مجاورت فضاهای مربوط به کارکنان
دفتر پرسنل و ثبت ساعات ورود و خروج :
رختکن ها و توالتها
غذاخوری کارکنان
اسکان کارکنان :
رختشویخانه و خانه داری :
ضروری :
ترجیحی :
بخش مهندسی و تأسیسات مکانیکی :
دفاتر مهندسی :
کارگاههای نگهداری و سرویس:
منابع و مآخذ:
فهرست مطالب فایل سوم:
الف- تعیین تکلیف فعالیتهای و وفضاهای پروژه
پیش بینی نیاز به تسهیلات اقامت
شرح فعالیت های هتل
طبقات اتاق های خواب
کارایی در طرح ریزی هتل
محل قراگیری پلکان:
پلان برج های هتل
پلان آتریوم
معیارهای طراحی اتاق های خواب
مبلمان اتاق های خواب
طراحی فضاهای عمومی
ب : نکات طراحی و اهداف در فضاهای پروژه
فضاهای کوچک
لابی
اهداف برنامه ریزی
فضاهای عرضه غذا و نوشیدنی
اهداف طراحی
اهداف در طراحی رستوران
اهداف در طراحی سالن، پیشخوان عرضه نوشیدنی
فضاهای برگزاری مراسم و فعالیت ها
اهداف در طرح ریزی
معیار طراحی
فضاهای ورزشی
دفاتر اداری
اهداف طراحی پیشخوان لابی
دفتر حسابداری
دفتر مدیر اجرایی
دفاتر فروش و تدارکات
فضاهای خدماتی پشتیبانی (دور از دید)
اهداف در طرح ریزی
اصول طراحی آشپزخانه
فضای بارانداز دریافت مواد اولیه زباله و انبار عمومی
نواحلی و فضاهای مربوط به کارکنان
رختشویخانه و خانه داری
خلاصه ای مقررات و ضوابط معماری، ساختمانی، درجه بندی مهمان خانه (هتل 4 ستاره)
منابع و مآخذ