فهرست مطالب :
1- فصل اول: چکیده مطالعات فنی – اقتصادی- مالی 11
1-1- عنوان طرح 11
1-2- شاخصهای عملیاتی 11
1-3- وضعیت پرسنلی 11
1-3-1- بخش تولید 11
1-3-2- بخش اداری 12
1-4- زمین و ساختمان 12
1-5- تأسیسات (میلیون ریال) 12
1-6- میزان مصرف 13
1-7- ماشینآلات خط تولید 13
1-8- کل سرمایهگذاری فاز ساخت : 13
1-9- فروش سالیانه 14
1-10- شاخصهای اقتصادی طرح: 14
نقطه سر به سر: 14
2- فصل دوم: مطالعه بازار و بررسی اقتصادی طرح 17
2-1- مقدمه 17
2-2- معرفی محصولات 17
2-2-1 تعریف سوسیس و کالباس بر اساس استاندارد ملی 2303 18
2-2-2- کباب لقمه 18
2-2-3- همبرگر 18
2-2-4- ناگت مرغ آماده مصرف منجمد 18
2-2-5- گوشت ناگت مرغ 19
2-2-6- گوشت چرخ شده مرغ 19
2-2-7- فیش برگر 19
2-2-8- ماهی تازه 19
2-2-9- گوشت خرد یا چرخ شده ماهی(MINCED FISH) 19
2-2-10- سوریمی (SURIMI) 20
2-2-11- سوریمی خام ماهی 20
2-2-12- سوریمی فرآوری شده ماهی 20
2-2-13- کراکت سیبزمینی و مرغ 20
2-2-14- فیله ماهی 21
2-3- معرفی کدهای استاندارد متعلق به محصول مورد بررسی 21
2-4- نام و کد آیسیک محصول 23
2-5- شماره تعرفه گمرکی 23
2-6- شرایط واردات 25
2-7- بررسی و ارایه اطلاعات لازم در زمینه قیمت تولید داخلی و جهانی محصول 25
2-8- کاربرد محصول 26
2-9- بررسی کالاهای جایگزینی و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرف محصول 27
2-10- اهمیت استراتژیک کالا در دنیای امروز 28
2-10-1- کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول 28
2-11- عرضه 30
2-11-1- تولید داخلی 31
2-11-2- بررسی روند واردات محصول 32
2-11-3- پیشبینی امکانات عرضه: 34
2-11-4- بررسی روند مصرف از آغاز برنامه 36
2-12- تقاضا 39
2-12-1- تقاضای خارجی (صادرات): 39
2-12-2- تقاضای داخلی : 39
2-12-3- پیشبینی تقاضا 40
2-13- میزان مواد اولیه عمده مورد نیاز سالانه و محل تأمین آن از خارج یا داخل کشور قیمت ارزی و ریالی آن و بررسی تحولات اساسی در روند تأمین اقلام عمده مورد نیاز در گذشته و آینده 41
2-14- پیشنهاد منطقه مناسب برای اجرای طرح 42
2-14-1- بازارهای فروش محصول 43
2-14-2- بازار تأمین مواد اولیه 43
2-14-3- احتیاجات و نیازمندیهای دیگر طرح 43
2-14-4- امکانات زیربنایی مورد نیاز 44
2-15- وضعیت حمایتهای اقتصادی و بازرگانی 44
2-15-1- حمایت تعرفه گمرکی ( محصولات و ماشینآلات) و مقایسه با تعرفههای جهانی 44
2-15-2- حمایتهای مالی(واحدهای موجود و طرحها) بانکها، شرکتهای سرمایهگذار 45
3- فصل سوم :مطالعه فنی و بررسی هزینههای سرمایهگذاری طرح 48
3-1- هدف از اجرای طرح 48
3-2- روش تولید و ظرفیتسنجی 49
3-3- روش فرآوری 55
3-4- نگهداری و حمل و نقل 57
3-5- بستهبندی 57
3-6- فرآیندهای تولیدخط ناگت 58
3-7- تعین نقاط قوت و ضعف تکنولوژیهای مرسوم( به شکل اجمالی) در فرآیند تولید محصول 76
3-7-1- تعیین ظرفیت و برنامه تولید 76
3-8- هزینههای سرمایهگذاری طرح 78
3-8-1- هزینههای زمین و ساختمان سازی 80
3-8-2- زمین 80
3-8-3- مشخصا ت فنی در بخش محوطه سازی و ساختمان سازی : 81
3-8-4- ساختمان : 81
3-8-4-1- ساختمانهای اصلی تولید 81
3-8-4-2- انبارها 82
3-8-4-3- ساختمان های اداری – رفاهی – خدماتی 82
3-8-4-3-1- اداری مرکزی و مدیریت 82
3-8-4-3-2- بخشهای رفاهی و خدماتی 82
3-8-5- هزینه ماشینآلات خط تولید 85
3-9- هزینههای تأسیسات 88
3-9-1- برق مورد نیاز 88
3-9-1-1- برق مورد نیاز خط تولید 88
3-9-1-2- برق مورد نیاز تأسیسات 89
3-9-1-3- برق روشنایی ساختمانها و محوطه 90
3-9-1-4- برق مصرف سالیانه 90
3-9-2- تأسیسات آب 91
3-9-3- تأسیسات سوخترسانی 92
3-9-3-1- آتشنشانی 92
3-9-4- وسایل نقلیه: 92
3-10- هزینههای قبل از بهرهبرداری 93
3-11- هزینههای خرید انشعاب 93
3-12- هزینه لوازم اداری و خدماتی 94
3-13- سرمایه درگردش مورد نیاز طرح 95
3-14- هزینههای سالیانه 97
3-14-1- وضعیت تأمین نیروی انسانی و تعداد اشتغال 98
3-14-2- حقوق و دستمزد : 99
3-14-3- هزینه آّب، برق، سوخت و ارتباطات : 100
3-14-4- سوخت مورد نیاز تأسیسات گرمایشی 101
3-14-5- هزینه استهلاک: 101
3-14-6- سوخت مورد نیاز وسایل نقلیه 102
3-15- هزینههای متفرقه و پیشبینینشده: 103
3-16- محاسبه نقطه سر به سر: 103
4- فصل چهارم: مطالعه مالی-اقتصادی 105
4-1- مقدمه 105
4-2- صورتهای مالی 105
جدول 42-پیش بینی عملکرد سودوزیان(ارقام به میلیون ریال) 105
4-3- منابع و ماخذ 113
تولید غذای آماده
12,000 تومان
تعداد صفحات : 113 صفحه
حجم فايل : 530 كيلوبايت
نوع فايل : Word
در صورت بروز هرگونه مشکل در فرآیند خرید از طریق تلفن 09173917452 با مدیر سایت تماس بگیرید.
اشتراک در
وارد شدن
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
بعد از خرید این محصول، شما می بایست بلافاصله پس از پرداخت، چه در ایمیل و چه در سایت، قادر به دانلود محصول باشید. در صورتی که به هر دلیلی قادر به این کار نبودید، بلافاصله با شماره تلفن 09173917452 مدیریت و پشتیبانی سایت تماس حاصل فرمائید تا در اسرع وقت، مورد، پیگیری و فایل برای شما ارسال شود.
محصولات مرتبط
3,000 تومان